Information

I BLS Invest lægger vi vægt på en grundig information til vores medinvestorer og andre interessenter.


Kvalitet frem for kvantitet

Vi satser dog på kvalitet frem for kvantitet. Vi ønsker ikke, at vores medinvestorer drukner i ugebreve eller daglige opdateringer om udviklingen på aktiemarkedet. Vi vil heller ikke bruge penge på dyre, glittede magasiner. Vi vil hellere informere professionelt og omhyggeligt om de selskaber, vi investerer i, og om de afkast, vi skaber.

Derfor vil vi og vores rådgiver, BLS Capital, hellere bruge tid på at udarbejde information af høj kvalitet end på at udarbejde materiale med mange billeder, indviklede grafer og tomme kalorier.


Rapporter

Vi udsender en halvårs- og årsrapport sammen med et brev fra vores rådgiver, BLS Capital, til alle medinvestorer.

Derudover udarbejder vores rådgiver fra tid til anden nyhedsbreve, synspunkter og kommentarer, som interesserede medinvestorer eller andre frit kan få tilsendt eller abonnere på, ligesom vi hvert år udsender bogen “Vores Selskaber”, der nærmere beskriver de selskaber, vi har valgt at investere i.

Endvidere lægger vi stor vægt på personlig kommunikation, og vores rådgiver står altid til rådighed for såvel eksisterende som potentielle medinvestorer.

Bliv Medinvestor

Køb via netbank

Ved køb af andele gennem din netbank er minimumsindskuddet blot prisen på en andel. Læs vores PDF-vejledning til handel af BLS Invest-andele hos diverse pengeinstitutter.

Køb via foreningens rådgiver, BLS Capital

Alternativt kan foreningens rådgiver, BLS Capital, være behjælpelig med at fuldføre dit køb ved din udfyldning af denne ordreblanket. Ved køb af andele gennem BLS Capital er minimumsindskuddet DKK 500.000

KONTAKT OS