Seneste nyt

Generalforsamling og Årsmøde 2019
Årets generalforsamling i BLS Invest afholdes onsdag den 24. april kl. 16.00. Efterfulgt af generalforsamlingen har rådgiver BLS Capital igen i år fornøjelsen af at invitere til årsmøde med start kl. 16.30.

Årsmødet giver anledning for nuværende investorer samt interesserede til at få et indblik i rådgivers investeringsfilosofi, selskabsvalg samt andre relevante emner.

Vi håber at se så mange af vores medinvestorer som muligt – og man er som tidligere velkommen til at medbringe gæster, der kunne have interesse.

Tilmelding til årsmødet kan ske her mens tilmelding til generalforsamlingen sker særskilt til BLS Invest på Investorportalen eller via en tilmeldingsblanket, som blev udsendt til medinvestorer i slutningen af marts 2019.

Udbytte 2018
Den 24. januar 2019 blev der udbetalt 306 kr. per investeringsandel – både i BLS Invest afdeling Globale Aktier og i BLS Invest afdeling Danske Aktier. Læs fondsbørsmeddelelsen her.

Halvårsbrev for 2018
BLS Capital har udsendt deres halvårsbrev for 2018. Læs mere om hvordan det er gået i afdelingerne og andre aktuelle emner her.

Tegningsprovision er fjernet
Kapitalforeningen BLS Invest har besluttet at fjerne tegningsprovision i alle afdelinger med virkning pr. 15. marts 2017. Beslutningen er et ønske om at imødekomme medinvestorerne. Den hidtidige sats for alle tre afdelinger var en tegningsprovision på maksimalt 2 procent.