logo
søgeikon

Udbytte for 2022

26. januar 2023

Udlodninger for afdelingerne BLS Invest Danske Aktier KL og BLS Invest Globale Aktier KL er fragået den 25. januar 2023. Foreløbige udlodninger pr. investeringsandel er 91 kr. i BLS Invest afdeling Danske Aktier KL og 149 kr. i BLS Invest afdeling Globale Aktier KL. Udbetaling af udbytter forventes at blive udbetalt til investorerne den 30. januar 2023. For yderligere information læs fondsbørsmeddelelsen her.

 

Estimerede udlodninger for 2022

9. december 2022

BLS Invest Danske Aktier KL og BLS Invest Globale Aktier KL forventer at udlodde udbytter i januar 2023.
Foreløbige estimerede udlodninger per investeringsandel er 91 kr. i BLS Invest afdeling Danske Aktier KL og 149 kr. i BLS Invest afdeling Globale Aktier KL.
Bemærk at der for nuværende alene er tale om estimerede udbytter, hvorfor der vil kunne ske ændringer.

Udbytterne forventes udbetalt til investorerne den 30. januar 2023.

Ønsker du at få dine udbytter automatisk geninvesteret kan du kontakte foreningens rådgiver BLS Capital på telefon 45 48 40 20 eller ved at sende en mail til info@blscapital.dk

Læs mere om geninvestering her.

 

 

 

Halvårsbrev 2022

26. august 2022

Vores rådgiver BLS Capital har udsendt deres halvårsbrev for 2022. Læs mere om hvordan det er gået i afdelingerne og andre aktuelle emner her.

Generalforsamling og Årsmøde 2022

29. marts 2022

investormøde BLS Capital

Årets generalforsamling i BLS Invest afholdes onsdag den 27. april 2022 kl. 16.00. Efterfulgt af generalforsamlingen har rådgiver BLS Capital igen i år fornøjelsen af at invitere til årsmøde med start kl. 16.30.

 

Årsmødet giver anledning for nuværende investorer samt interesserede til at få et indblik i rådgivers investeringsfilosofi, selskabsvalg samt andre relevante emner.

Vi håber at se så mange af vores medinvestorer som muligt – og man er som tidligere velkommen til at medbringe gæster, der kunne have interesse.

 

Tilmelding til generalforsamlingen sker via investorportalen.

Tilmelding til årsmødet sker via rådgivers hjemmeside.

Årsbrev 2021

14. marts 2022

Rådgiver BLS Capital har udsendt deres årsbrev for 2021. Læs mere om hvordan det er gået i afdelingerne og andre aktuelle emner her.

Ændring af rådgiverhonorar

29. december 2021

Grundet nye retningslinjer udstedt af ESMA (Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed) omkring beregningsmodeller for performance fees i investeringsfonde, vil omkostningsstrukturen for BLS Invests udloddende afdelinger ændres per 1. januar 2022. Læs fondsbørsmeddelelsen her.
Er du investor i de udloddende afdelinger skal du ikke foretage dig noget og du kan i følgende læse nærmere om ændringerne. Læs videre her.

I dag har udloddende afdelinger i BLS Invest et fast fee element på 0,7%, samt en absolut performance fee model på 10%. De akkumulerende afdelinger i BLS Invest har udelukkende et fast formueafhængigt fee på 1,7%.

Ifølge de nye retningslinjer vil det fremover ikke være muligt at bibeholde den nuværende performance fee model på de udloddende afdelinger.

Det er derfor besluttet, at samtlige BLS Invest afdelinger fremover vil have et fast rådgiverhonorar på 1,7%, hvilke er den eksisterende og kendte model i de akkumulerende afdelinger i dag. Dette betyder i praksis, at de nuværende performance fee modeller for afdelingerne Globale Aktier KL og Danske Aktier KL vil blive afskaffet og erstattet med et fast formueafhængigt fee på 1,7% gældende fra 1. januar 2022.

BLS Invest og rådgiver BLS Capital er ærgerlige over denne ændring, da vi har været glade for den nuværende model, der har sikret størst mulig ensretning mellem rådgiver og investorinteresser.

Sammenlignet med de historiske administrationsomkostninger i afdelingerne, vil dette betyde en reduktion i de fremtidige administrationsomkostninger.

For yderligere information er du naturligvis velkommen til at kontakte rådgiver BLS Capital via e-mail på info@blscapital.dk eller på tlf. (+45) 45 58 40 20.

Udbytte for 2021

22. december 2021

Foreløbige udlodninger pr. investeringsandel er 235 kr. i BLS Invest afdeling Danske Aktier KL og 305 kr. i BLS Invest afdeling Globale Aktier KL. Udbetaling af udbytter forventes at blive udbetalt til investorerne den 26. januar 2022. For yderligere information læs fondsbørsmeddelelsen her.

Endelige estimerede udlodninger vil blive offentliggjort den 17. januar 2022.