logo
søgeikon

Filosofi & målsætning

Vores filosofi

For os er investering langsigtet og ikke spekulativ. Vi ser os selv og vores medinvestorer som medejere af virksomheder på lang sigt. Vi betragter derfor ikke investeringer i aktier som spekulation i, hvorvidt en aktie på kort sigt vil stige eller falde i pris, men vi ser på den langsigtede værdi, som selskabet kan skabe til os som aktionærer.

Vi investerer derfor ikke nødvendigvis i de mest omtalte, mest ombejlede eller mest populære virksomheder, men kun i selskaber, som vi vurderer har en høj kvalitet og uovertrufne evner til at skabe langsigtet, holdbar værdi.

Langsigtet definerer vi som “længst muligt”. Og hvad er så det? Tidshorisonten er i princippet uendelig. Vi følger dog kritisk med i udviklingen for vores porteføljeselskaber, men vi skifter sjældent ud i porteføljen. Når dette dog alligevel sker, skyldes det oftest, at vi finder et andet selskab, som vi vurderer har et mere attraktivt langsigtet investeringspotentiale.


Målsætning

Vores målsætning er på lang sigt at give investorer et absolut set positivt og konkurrencedygtigt afkast under hensyn til porteføljens absolutte risiko. Afdelingen følger ikke et benchmark. For at nå vores målsætning om at skabe et langsigtet merafkast vil vi investere i en diversificeret gruppe af selskaber, som er gode til at generere frie pengestrømme og vedvarende har en forrentning af den investerede kapital, som ligger over gennemsnittet for tilsvarende selskaber.

Vi leder efter selskaber, som har en solid, attraktiv og holdbar forretningsmodel samt en dygtig ledelse. Selskaberne skal også kunne fremvise regnskaber, som er gennemskuelige og dokumenterer evnen til at tjene penge til aktionærerne. Vi forholder os altid kritisk til værdien af virksomhederne. Nogle gange vil vi vælge at sælge aktier selv i gode og veldrevne virksomheder, hvis vi vurderer, at prisen på selskaberne er blevet for høj i forhold til, hvad vi anser for at være passende.


KONTAKT

Kontakt vores rådgiver, BLS Capital.Når du trykker ”send”, giver du os samtykke til at sende dig det bestilte materiale. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.

BLS Invest Danske Aktier

Her kan du læse mere om afkast, fakta og selskaber for strategien BLS Invest Danske Aktier

BLS Invest Globale Aktier

Her kan du læse mere om afkast, fakta og selskaber for strategien BLS Invest Globale Aktier