logo
søgeikon

Investerings­teamet

BLS Invest har indgået en aftale med fondsmæglerselskabet BLS Capital om løbende rådgivning i forbindelse med foreningens investeringer.

BLS Capital blev stiftet i januar 2008, og drivkrafterne bag har siden været Anders Lund og Peter Bundgaard, der tilsammen udgør investeringsteamet i BLS Capital. I BLS Capital er fokus at skabe attraktive, langsigtede afkast til os selv og vores medinvestorer via en nøje udvælgelse af danske og globale aktier.

Selskabets partnere er således forpligtet til at have hele deres investerbare formue placeret i foreningens afdelinger.


Anders Lund, født 1971. Porteføljeforvalter og partner

Anders er uddannet cand. merc. aud. ved Handelshøjskolen i Århus i 1996. Anders var oprindeligt revisor og ansat ved PriceWaterhouse/Seier-Petersen i Århus, men han blev i 1998 ansat i Gudme Raaschou, først som analytiker og sidenhen som porteføljeforvalter for danske og nordiske aktier. Han blev derefter senior porteføljeforvalter i Alfred Berg/ABN AMRO Kapitalforvaltning med ansvar for danske og nordiske aktier. I 2005 blev Anders chefporteføljeforvalter i BankInvest med ansvar for investering i danske aktier, herunder også smallcap-aktier, inden han blev medstifter af BLS Capital.


Peter Bundgaard, født 1964. Porteføljeforvalter og partner

Peter er bankuddannet i Danske Bank i 1989, hvor han arbejdede som investeringsrådgiver. I 1995 blev Peter porteføljeforvalter i DiBa Bank i Næstved, hvorefter han blev porteføljeforvalter med ansvar for danske aktier i Carnegie Asset Management. Herefter var han aktiechef i St. Frederikslund Gruppen, og i 2000 blev Peter chef for danske aktier og var med til at forvalte europæiske aktier i SEB Asset Management. Peter var chef for danske aktier i Nordea Investment Management, inden han blev medstifter af BLS Capital.


KONTAKT

Kontakt vores rådgiver, BLS Capital.Når du trykker ”send”, giver du os samtykke til at sende dig det bestilte materiale. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.

BLS Invest Danske Aktier

Her kan du læse mere om afkast, fakta og selskaber for strategien BLS Invest Danske Aktier

BLS Invest Globale Aktier

Her kan du læse mere om afkast, fakta og selskaber for strategien BLS Invest Globale Aktier